Over ons

WDL Winstverbetering is een initiatief van Wielen De Leeuw.

Onze Pijlers

WDL Winstverbetering is een initiatief van Wielen De Leeuw: specialist in doorontwikkeling van bedrijven. Volgens onze visie zijn er vier aspecten die in balans moeten zijn voor optimale ontwikkeling van uw bedrijf, namelijk:

Vanuit deze vier aspecten helpen wij ondernemers met optimaliseren en doorgroeien. Ons gedreven team met een brede range aan specialisten bedient ambitieuze MKB-bedrijven in het hele land. Wij hebben specialisten op het gebied van human resource development, lean six sigma, strategie-ontwikkeling, financiering en financiële sturing.

Waarom wij doen wat we doen?

Wij geloven dat op zakelijk gebied alles mogelijk is. Vanuit passie, oprechte interesse, overtuiging en doorzettingsvermogen creëer je de benodigde kansen. Onze drijfveren? Die vindt u in onze oplossingen en ervaart u in onze drive om altijd meer, sneller en beter te leveren dan verwacht. Onze relaties ervaren dat al, keer op keer. Waar anderen een inspanning bieden, leveren onze specialisten duurzame resultaten. Dat is ons onderscheidend vermogen.

Met wie krijgt u contact bij de intake?

Drs. Ing. Bart van der Wielen
Functie:
Specialist Financiering en Processen
Ervaring:
25 jaar ervaring in bedrijfskundige consultancy, ruime ervaring als spreker en docent, 11 jaar ervaring als ondernemer.
Specialismen:
Processen - Strategie - Financiering
Stijl:
Scherp, doordacht, menselijk